Onze Werkwijze

Reserveren

Wilt u reserveren dan kan dit telefonisch en via de mail (info@spelverhuur.nl). Uw reservering wordt altijd schriftelijk door ons bevestigd, waarna deze bindend is, zoals beschreven in onze Algemene Huurvoorwaarden. Wanneer u op korte termijn reserveert geldt de mondelinge afspraak.

Eigen Vervoer

U kunt het spelmateriaal zelf ophalen en terugbrengen, eventueel met een bij ons te huren aanhangwagen. Controleer of u in het bezit bent van een geldig rijbewijs (B/E) i.v.m. verzekering en aansprakelijkheid. Let op, de regelgeving is veranderd!

De opties voor het ophalen en retourneren van de spelen zijn:

  • Optie 1: De dag vóór de huurdatum kunt u het spelmateriaal tussen 09.00-13.00 uur ophalen , het terugbrengen moet op de huurdatum vóór 13.00 uur.
  • Optie 2: Op de huurdatum kunt u het spelmateriaal vanaf 09.00 uur ophalen en het terugbrengen moet op de dag na de huurdatum tussen 09.00 – 13.00 uur.
    Let op:
    – Op zondag zijn wij gesloten.

Voorkom transportproblemen door te informeren naar de afmetingen van het spelmateriaal, u kunt deze afmetingen ook terugvinden op de site (per spel). De huurder blijft zelf aansprakelijk voor de gehuurde materialen. Verloren of onklaar geraakte materialen zal men moeten vergoeden.

Vervoer door ons

U kunt de spelmaterialen door ons laten bezorgen en ophalen, mits dit in ons vervoerschema is in te passen. Hiervoor geldt het bezorgtarief over de spelen. De vervoerkosten bedragen per auto: Reservering auto: 2 x 23,-. Km kosten: 4 x afstand x €0,65 per km. De pont en/of onvoorziene transportkosten worden extra in rekening gebracht.

Indien wij het spelmateriaal vervoeren bent u verplicht te assisteren bij het uit- en inladen van de spelen. Wij kunnen desgewenst assistentie verlenen bij de op- en afbouw van de spelen ad 40,- per uur. Samen met uw medewerkers is een collega van ons behulpzaam bij de op- en/of afbouw.

Gedeeltelijke afkoop eigen risico

Tijdens de verhuurperiode kunt u via ons bedrijf uw eigen risico gedeeltelijk afkopen. Indien deze afspraak wordt gemaakt, wordt dit op de bevestiging aangemerkt. De kosten van de afkoopregeling bedragen 7 % van het totaalbedrag van de huurovereenkomst met een minimum van 12,50 per overeenkomst en vindt u gespecificeerd op de rekening. Bij vervoer door ons en bij de huur van een aanhanger bij ons bedrijf is deze afkoopregeling verplicht.

Betalingsvoorwaarden

Bij het afhalen of bij bezorging van de spelen betaalt u een waarborgsom van 100,- contant en is legitimatie verplicht. De factuur kan bij het ophalen of retourneren van de spelen, contant of per pin voldaan worden. In de auto is helaas geen mobiele pin aanwezig. Het bedrag mag ook overgemaakt worden, dan dient het voor de huurdatum bij ons binnen te zijn.

  • Het gehuurde materiaal dient weer schoon en compleet te worden geretourneerd.
  • Reinigings- en / of reparatiekosten worden aan u doorberekend à 35,- per uur.
  • Bij annulering wordt 50% of 100% van de huurprijs in rekening gebracht. (zie art 3.2 en art 18.2 van de Algemene Verhuurvoorwaarden)
  • Op Koningsdag: 15 % toeslag.

Spelen Spaarkaart

U kunt bij ons sparen voor korting. Bij iedere €25,- besteding (exclusief BTW) ontvangt u 1 Okkiepunt. Een volle spaarkaart met 10 Okkiepunten geeft recht op €10,- korting bij een volgende verhuur. Het betreft de besteding op verhuurmaterialen, dus niet op eventuele verbruiksartikelen of op onze transportservice. Alleen volle spaarkaarten met 10 Okkiepunten kunt u inleveren.

 

Op deze plaats verwijzen wij u naar de inhoud van onze Algemene Verhuurvoorwaarden. Bij een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.

IBANnummer: NL10RABO 0337173427
BTW nr. NL8547.47.345.B01

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.
De prijzen zijn exclusief 21 % BTW!