Ophef rondom Springkussens

Ophef rondom Springkussens

Donderdagavond 20 september is er bij het RTL nieuws aandacht besteed aan de veiligheid van springkussens naar aanleiding van een onderzoek wat gestart is door de melding van twee afzonderlijke ouders waarvan de kinderen gewond zijn geraakt na het gebruik maken van de zogenoemde ‘Multiplay’ springkussens.

Uit het onderzoek blijkt dat er op dit moment meer dan 100 kussens verhuurd worden die niet voldoen aan een juist/geldig of zelfs helemaal geen keuringsrapport en dus gevaarlijk zijn in gebruik en eigenlijk niet verhuurd zouden mogen worden.

Wij zijn erg blij dat wij de afgelopen 32 jaar al onze spring- en attractiekussens laten keuren door de keurmeesters van TUV Nederland en daarmee veilige spring- en attractiekussens verhuren die aan de juiste veiligheidsnormen voldoen wat wij erg belangrijk vinden en graag in investeren, want veiligheid gaat boven alles.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande, laat het ons gerust weten.

Hierbij de link naar het nieuwsitem van RTL Nieuws. :https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4422021/levensgevaarlijke-springkussens-te-huur-en-te-koop

 

Verkoop assortiment


Vanaf 1 april 2024 verkopen wij ons assortiment waardoor er geen verhuur meer mogelijk is.

Bekijk onze veilingsite voor verkoopprijzen.